Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Orquestrada de les comarques gironines

ORQUESTRADA WEBLes Orquestrades van néixer l'any 2009 per oferir una experiència musical de primer ordre especialment als alumnes del dos últims cursos de nivell elemental i dels dos primers cursos de grau professional de les comarques gironines.
La vocació és donar suport a la tasca dels professors d'instrument i a les escoles de música, amb una activitat oberta i participativa, en què els alumnes més joves puguin compartir vivències i motivacions per a l'estudi del seu instrument.
Des de la primera edició, el número d'inscrits ha anat augmentant fins arribar a prop de 250 alumnes d'arreu de les comarques gironines.
Arran d'aquest èxit, aquest mes de setembre se celebra una nova edició de l'Orquestrada, que tindrà lloc a Maçanet de la Selva i Torroella de Montgrí, el 14 i 15 de setembre de 2013 respectivament, amb 150 inscrits.

ORQUESTRADA 2013

DISSABTE 14 DE SETEMBRE A LES 19H.

PLAÇA DE L'ESGLÉSIA

GRATUÏT

Per a més informació cliqueu a sota

Les Orquestrades de l'Organisme Autònom del Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, van néixer l'any 2009 per oferir una experiència musical de primer ordre especialment als alumnes del dos últims cursos de nivell elemental i dels dos primers cursos de grau professional de les comarques gironines (aproximadament, de 10 a 14 anys). No obstant això, el professor pot determinar si hi ha casos en què es puguin fer excepcions.
La nostra vocació és la de donar suport a la tasca dels professors d'instrument i a les escoles de música, amb una activitat oberta i participativa, en què els alumnes més joves puguin compartir vivències i motivacions per a l'estudi del seu instrument.
Des de la primera edició, el número d'inscrits ha anat augmentant fins arribar a prop de 250 alumnes d'arreu de les comarques gironines.
Arran d'aquest èxit, aquest mes de setembre celebrem una nova edició de l'Orquestrada, que tindrà lloc a Maçanet de la Selva i Torroella de Montgrí el 14 i 15 de setembre de 2013 respectivament, amb 150 inscrits.
Igual que en les anteriors edicions hi haurà tres formacions:
- Orquestra de corda
- Banda
- Orquestra Simfònica

REPERTORI DE L'ORQUESTRADA

ORQUESTRA DE CORDA
Júpiter de Gustav Holst
Bio rhythms de Richard Meyer
The James Bond theme de Monty Norman
Crusade de Vince Gassi

BANDA
The symphonic Beatles
Carmina Burana de Carl Orff
The phantom of the opera d'Andrew Lloyd Webber
Allegro con brio (1r moviment de la simfonia núm. 5) de L.v. Beethoven

ORQUESTRA SIMFÒNICA
Rites of Tamburo de Robert W. Smith
Hungarian dance, núm. 5 de Johannes Brahms
New York New York de John Kander i Fred Ebb / arr. Bob Cerulli
Go West! d' Ennio Morricone/ arr.Ralph Ford
Marxa de Radetzky de Johann Strauss

Directors convidats:
David Salleras, banda i orquestra simfònica

Saxofonista clàssic i compositor. Estudia al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona on obté el Premi d'Honor de Grau Superior de Saxòfon. Becat per la Generalitat de Catalunya, finalitza els estudis amb el reconegut intèrpret internacional Jean-Yves Fourmeau al Conservatori de París, distingit amb la Medalla d'Or per unanimitat i felicitacions del Jurat. Obté, entre d'altres, el 1r Premi a "Joves Intèrprets" de Barcelona, el 1r Premi del concurs de Música de la Universitat de Barcelona, la Beca de la Fundació" Agrupació Mútua" (Barcelona), el Premi "Joves Intèrprets" atorgat per la Fundació CANAVY (París), la Beca de perfeccionament atorgada per IBERCAJA i Medalla d'Or per Unanimitat del Conservatori Nacional "Debussy" (París) a la classe de Nicolas Prost. Actualment és professor al Conservatori de Girona i membre del grup Folkincats.

Eszter Schütz, orquestra de corda
Va néixer a Szombathely (Hongria). Estudia música amb el mètode Kodaly i des de molt jove participa en concursos nacionals i internacionals de violí i música de cambra. Obté, entre d'altres, el primer premi Bela Bartók, l'any 1984. Amplia estudis a Viena amb Günter Pichler i Johanna Madroszkiewicz, a l'Escola Superior de Música. L'any 1996 es trasllada a Catalunya on actua amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. En l'actualitat és professora del Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona i del col•legi Montessori-Palau, i és membre fundadora del Conjunt Mare Nostrum Musicae.