Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Tall de servei en el servei AOC

laseuPer motius tècnics derivats de la millora de les plataformes tecnològiques que donen suport als serveis d'administració electrònica d'aquest ens, us informem que es produirà un tall de servei des de les 00:00 hores del proper 29 de març fins a les 12:00 del 30 de març.

Durant aquest període no es podrà accedir a la seu electrònica ni presentar sol•licituds escrits o comunicacions al registre (ruta web municipal: Ajuntament/ La Seu Electrònica/ Tràmits.)
Així mateix, com a mesura correctiva d'aquesta situació s'ampliaran en tres dies els terminis de totes les notificacions electròniques i publicacions d'edictes que tinguin inclosos en el seu període de vigència els dies 29 i 30 de març. Pel que fa a la presentació de documentació al registre electrònic s'amplien en tres dies els terminis d'aquells procediments en els quals la data de finalització coincideixi amb el període de suspensió del servei.

Disculpeu les molèsties que aquesta intervenció que té com a objectiu millorar la qualitat dels serveis que prestem, us hagi pogut ocasionar. Recordar-vos que us podem atendre des del nostre Centre d'Atenció a l'Usuari trucant al 902 901 080, en horari d'atenció habitual o bé mitjançant el formulari de contacte esmentat.