Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

La Fira d'Artesania ja és més a prop

firadepagesLa bona acollida de l'edició de l'any passat aconsella ampliar la fira a dos dies, 4 i 5 de maig. Continuarà amb el tret distintiu d'oferir només productes artesans, característica que es va introduir l'any passat i que va ser molt ben valorada pel públic.

Aquest any, en el marc de la fira, s'hi ha programat diverses activitats: dissabte al migdia es farà a La societat l'homenatge a Salvador Espriu, amb lectura de poesies per membres del casal de Jubilats. Per altra banda, a Can Falló hi haurà una exposició del Taller d'Història dedicada al procés integral del blat de moro, i es podran veure les úniques maquines de fer esclops que queden en el país.

Finalment, s'incorpora un espai dedicat a la promoció i participació dels municipis de la comarca i enguany ens visiten l'Agrupació Coral Els Cantaires de Farners, entitat de prestigi creada l'any 1903 i que han estat sempre els encarregats d'interpretar les caramelles de Setmana Santa de Santa Coloma.

Tots els firaires que hi vulguin participar han d'omplir el formulari d'inscripció adjunt.