Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Docs del mes: Les millors estrens documentals a la Societat

El primer divendres de cada mes us oferim l'estrena d'una pel·lícula documental al teatre La Sovietat. Mirades úniques a la realitat premiades als millors festivals i en versió original subtitulada al català. Engeguem aquest divendres 2 d'octubre, us hi esperem!

marwaMARWA. Petita i valenta.
Divendres 2 d'octubre de 2020 a les 20,30h.
Teatre la Societat
Gratuït.

Sinopsi
Des del 2012, quan van fugir de la guerra de Síria, la petita Marwa i la seva família viuen al camp de refugiats de Zaatari, a Jordània. En el seu dia a dia, la Marwa és un esperit alegre i obert que no entén res de murs ni de barrots. El pas de la infantesa a l'adolescència la portarà a afrontar nous reptes per sobreviure en un entorn on, malgrat tot, la vida continua.

La Marwa s'ha adaptat a la vida al camp, té amics amb qui jugar i va a l'escola. Però quan el seu germà gran és interrogat per les autoritats sobre la seva possible associació amb militants extremistes, es topa amb una nova realitat completament desconeguda per ella. Les dures condicions al camp mai han torçat la voluntat de la Marwa per construir el seu propi camí, i aquest fet ha esdevingut un testimoni inspirador de resistència, supervivència i esperança.

En els últims anys, la guerra a Síria ha afectat milions de vides. Marwa. Petita i valenta (títol original, Tiny Souls) centra l'enfocament en els més petits, retratant les repercussions físiques i psicològiques després d'haver sigut testimonis de la violència, la destrucció i la deshumanització de la guerra. Un conflicte en què els infants han quedat fora de tota presa de decisions però hi tenen moltes coses a dir.

https://docsbarcelona.com/noticies/marwa-petita-i-valenta-estrena