Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

INFORMACIÓ RESPECTE LA NETEJA DE PARCEL•LES

PARCEL BRUT banner

Als diferents nuclis de població de Maçanet hi ha un gran nombre de parcel•les amb excés de vegetació i, en alguns casos, en un lamentable estat d'abandonament i brutícia.

Aquesta situació pots constituir un risc d'incendi durant tot l'any, però especialment en els mesos d'estiu, així com problemes de salubritat i molèsties als veïns per males olors, plagues d'insectes, etc.

Segons la legislació urbanística vigent a Catalunya, els propietaris de les parcel•les estan obligats a mantenir-les SEMPRE en les condicions de seguretat, salubritat i ornament públic adients. Tenint en compte això i la legislació en matèria de prevenció d'incendis forestals a les urbanitzacions, aquestes són les condicions en les que cal mantenir les parcel•les:

INFORMACIÓ RESPECTE LA NETEJA DE PARCEL•LES

L'incompliment de les obligacions per part dels propietaris pot comportar l'obertura d'expedients per ordenar l'execució dels treballs necessaris amb les corresponents multes que se'n derivin de fins a 2.000 €, i alhora sancions directes segons l'Ordenança Municipal del Civisme i la Convivència de 300 €.

Des de l'Ajuntament sabem que hem de ser exemple i estem treballant perquè totes les zones verdes i parcel·les de titularitat municipal també compleixin les condicions!

Cuidar del nostre entorn i protegir-lo és cosa de tots!

Aquells propietaris de parcel•les NO edificades rebreu una notificació del Consell Comarcal complementària a la notificació directa de l'Ajuntament. Podeu trucar al Servei de Prevenció d'Incendis del Consell Comarcal per informació respecte parcel·les no edificades: 972 80 71 51 (horari: de 9:00 a 14:00 h) o correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.