Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Concert a la Societat: Biel Ballester Trio

biel web

Diumenge 18 de novembre a les 18h al teatre La Societat
BIEL BALLESTER TRIO amb un concert de Gypsy Jazz

Gratuït

El Biel Ballester Trio té una forma molt diferent i original d'interpretar el Jazz, ja que la seva música sembla ser una barreja de molts gèneres diferents: el Manouche-Gypsy Jazz (originat pel gran Django Reinhardt), la Música Tradicional Mediterrània, la Música Clàssica Europea i, òbviament, el Jazz Americà, barrejat amb Rockabilly, Pop i fins i tot amb música tradicional japonesa i xinesa.

Els resultats són senzillament sorprenents, i les composicions del Trio han cridat l'atenció de moltes persones de tot el món, i els han establert com un dels combos de jazz i guitarra acústics més originals i actuals.

Han editat CDs a Espanya, Estats Units i el Regne Unit, i han aparegut en compilacions i llançaments a França, Escandinàvia i Japó.

El 2008 van cridar l'atenció del llegendari Woody Allen, que incloïa dues melodies a la banda sonora de la pel·lícula "Vicky Cristina Barcelona": una gran experiència per al Trio, que obria moltes portes noves a la seva música.

El trio ha sigut convidat a tocar als més prestigiosos festivals d'arreu del món: des del Java Jazz fins al Jazz in Marciac on hi han tocat ja 7 cops.