Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

La Societat

societatA principis de segle el divertiment més popular que reunia la gent jove els dies festius, era el ball, on tots junts passaven les tardes i vetllades d'esbarjo. No estava gaire desenvolupat el cinema i no existia la ràdio, ni molt menys la televisió. Tampoc no hi havia mitjans que facilitessin els desplaçaments cap a altres llocs.

La Societat Recreativa Unió Maçanetenca es fundà l'any 1915. Eren els primers anys del segle XX, en què diferents poblacions d'aquest entorn organitzaven o fundaven entitat de caire cultural i d'esbarjo, com també d'altres de caràcter cooperatiu o d'ajuda mútua. Es pot dir que hi havia un ambient que portava cap a l'associacionisme en diferents facetes.

Programació estable

Es torna a recuperar un edifici que ha marcat els pols de la vida cultural, social i lúdica de Maçanet en els darrers 80 anys. Es recupera un espai cultural polivalent i es torna a tenir un equipament cultural importantíssim: La Societat.

La recuperació d'un lloc històric i emblemàtic, en el dia d'avui un espai viu, amb continguts amb l'intenció que es facin activitats formatives, socials i lúdiques.

Persones i entitats tenen a La Societat un lloc de cultura, un referent, i entre tothom entendre la CULTURA com a element de realització individual de les persones i, alhora com a una gran eina de cohesió social. 

Avinguda Catalunya, 12
17412 Maçanet de la Selva
tel. 972 165 341
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.