Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Capella de Sant Sebastià

masanet-de-la-selva-capella-de-sant-sebastiaSituada al carrer del mateix nom, data del 1520 com a capella de l'hospital del poble.

Segons la veu popular, arrel d'una prometença feta per la gent, fou construïda tant la capella com l'hospital per demanar la intercessió de Sant Sebastià que els guardés d'una greu epidèmia que assolava aquestes contrades.

L'any 1732 encara estava en funcionament l'hospital. L'any 1961, la imatge original de Sant Sebastià, que durant la guerra civil es salvà de la destrucció, es traslladà a l'església parroquial. La capella passà a l'Ajuntament, i un cop restaurada s'utilitza per diferents finalitats. (municipal).

Telecentre

massanet-de-la-selva-telecentreLa Xarxa de Telecentres de Catalunya (XTC) és una xarxa de punts públics d'accés a Internet que té per objectius principals oferir al conjunt de la població els coneixements i l'ús d'Internet i de les tecnologies de la informació i les comunicacions, de forma gratuïta.

El Telecentre de Maçanet es troba al carrer Sant Sebastià, 6 (costat de la Capella de Sant Sebastià). El seu telèfon és el 972 165 120.

 

Més articles...