Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Salutació de l'alcalde


ciurana alcaldeEm plau donar-vos la més cordial benvinguda al portal web de l'Ajuntament de Maçanet de la Selva, una finestra oberta per a establir comunicació amb els veïns i veïnes de la vila i amb totes aquelles persones que desitgin acostar-se al nostre municipi.

La nostra voluntat és, doncs, doble: ajudar la ciutadania en la seva relació amb l'administració local, facilitant-li informació de les qüestions que afectin el consistori i el municipi, i també a tothom que vulgui conèixer Maçanet o que hagi de fer qualsevol gestió en el nostre poble. Per això hem creat aquest espai, senzill, àgil, eficaç i amb una constant posada al dia perquè, sigueu on sigueu i en qualsevol moment, pugueu saber l'actualitat de Maçanet.

Esperem que els maçanetencs i maçanetenques ens sentim satisfets d'aquesta eina que és de tots i cadascun de nosaltres, i que els usuaris d'altres municipis descobriu una vila que té com a trets destacables la seva qualitat de vida i la seva hospitalitat.

Confiem haver aconseguit els nostres objectius i que aquest espai us sigui d'utilitat.

Ben cordialment,

Josep Ciurana

L'Alcalde